Ce sunt maxiscuterele?

Scuterele sunt foarte cunoscute de un numar mare de persoane la nivel global, poate mai ales pentru eficienta lor in traficul urban si costurile reduse de achizitie si operare. Scuterele cu motoare mici si-au dovedit utilitatea pe parcursul deceniilor in traficul urban, insa, in afara localitatilor, la drumuri lungi, scuterele cu motoare mici pot sa nu fie alegerea cea mai potrivita, imagineaza-ti ca ai de parcurs un drum de 100 km cu un scuter cu motor mic care prinde maxim 45 km / ora, insa nu totul se rezuma numai la viteza maxima, sunt multe aspecte de luat in considerare atunci cand vrei sa pleci la un drum lung cu un scuter cu motor mic.

ce sunt maxiscuterele

Din fericire scuterele au evoluat in ultimii zeci de ani, iar in prezent pe piata sunt disponibile multe modele de scutere de diferite capacitati cilindrice, diferite puteri si cu o varietate optiuni.

Ce sunt maxiscuterele?

Adesea termenul de maxiscutere este folosit pentru scuterele de dimensiuni mai mari si cu motoare mai puternice, deseori pentru scuterele cu motoare cu o capacitate cilindrica de peste 250 cmc, insa termenul de maxiscutere este folosit des si pentru scutere electrice de dimensiuni mai mari si cu motoare mai puternice. Asadar, maxiscuterele sunt tot scutere doar ca sunt multe persoane folosesc termenul de maxiscuter atunci cand se refera la un scuter cu o marime mai mare si cu un motor mai puternic decat au bine-cunoscutele scutere de dimensiuni reduse si cu motoare de putere mica.

Preferintele si nevoile utilizatorilor de scutere pot fi foarte diferite, iar daca pentru utilizatorii care doresc doar o solutie de mobilitate urbana un scuter mic, agil si cu un motor de putere mica poate fi o buna optiune, in schimb pentru utilizatorii care doresc sa foloseasca un scuter atat la deplasari lungi in afara oraselor cat si in interiorul zonelor urbane, un maxiscuter poate fi o solutie mai potrivita pentru acestia. Totusi alegerea scuterului potrivit implica mult mai multe aspecte care ar trebui luate in considerare inainte de a face o achizitie.

maxiscutere

Pentru cei care se intreaba daca exista si modele de scutere puternice? raspunsul este clar da.

Kymco este unul dintre cei mai cunoscuti si importanti producatori de scutere la nivel global si dispune de o gama variata de scutere pe benzina sau electrice.

Printre produsele Kymco puteti gasi scutere de mica capacitate cilindrica, cum ar fi scuterele de 50 cmc, scutere de 125 cmc, scutere profesionale de diferite capacitati cilindrice, scutere electrice dar si maxiscutere puternice cu motoare de peste 250 cmc.

Persoanele care doresc un maxiscuter Kymco au de unde alege:

Maxiscuterul Kymco X.Town 300i dispune de un sistem antiblocare Bosch, are faruri cu lumini LED, amortizoare spate reglabile in 5 pozitii si un motor monocilindru in 4 timpi Euro 5 cu o capacitate cilindrica de 276 cmc care dezvolta o putere de 16 kW la 7500 de rotatii pe minut.

Xciting VS 400 este un maxiscuter Kymco care vine cu un sistem TCS (Sistem de control al tractiunii), ABS, motor OHC monocilidru in 4 timpi cu o capacitate cilindrica de 400 cmc si cu o putere de 24.9 kW la 7250 de rotatii pe minut dar si multe alte dotari care pot contribui la siguranta si confortul utilizatorilor.

Pasionatii de scutere cu 3 roti pot alege maxiscuterul Kymco CV3 care este un model de scuter puternic ce poate fi potrivit atat pentru deplasarile urbane cat si pentru calatoriile lungi in afara oraselor. Daca esti curios sa afli mai multe detalii despre acest model poti citi articolul urmator: Cu ce te poate impresiona scuterul Kymco CV3 si poti intra si pe pagina dedicata acestui produs aici.

Pentru a vedea mai multe modele de maxiscutere Kymco acceseaza urmatoarea pagina dedicata acestora https://www.kymco.ro/maxiscutere/ .

Vrei sa afle si prietenii tai? Distribuie pagina!