Scutere electrice

Te invitam sa descoperi modelele noastre de scutere electrice KYMCO, optiunea ideala pentru deplasarea ta zilnica. Cu un design modern si functional, alegand scutere electrice vei evita aglomeratia si traficul din marile orase.

scuter electric kymco i one x 2

Scutere electrice KYMCO – Caracteristici si Beneficii

Pe langa designul modern si eleganta lor, scuterele electrice KYMCO ofera numeroase caracteristici si beneficii care le fac o alegere ideala pentru transportul urban.

Alege scutere electrice Kymco cu o autonomie ridicata, pentru a parcurge distante mai lungi fara a te ingrijora de durata bateriei. Ele sunt foarte usor de incarcat si de intretinut, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji cu privire la costurile suplimentare. In plus, aceste scutere electrice sunt foarte fiabile si sigure, astfel incat poti avea incredere ca vei ajunge la destinatie in siguranta.

In cazul in care vrei sa cumperi un scuter electric KYMCO, nu ezita sa ne contactezi sau viziteaza-ne la Showroom! Oferim si optiunea de finantare pentru a putea achizitiona produsul dorit in rate mai convenabile pentru tine.

Intrebari frecvente scutere electrice

Autonomia unui scuter electric KYMCO poate varia in functie de model si de conditiile de utilizare, dar cele comercializate de NIBA SERVICOM au o autonomie de 90 km la o viteza de 30 km/h.

Timpul de incarcare poate varia in functie de model si de tipul de incarcator folosit, dar de obicei, bateria se poate incarca complet in 8 ore.

Daca alegi scutere electrice KYMCO, atunci trebuie sa stii ca acestea sunt foarte fiabile si au un nivel ridicat de siguranta. Ele sunt construite din materiale de calitate superioara si sunt supuse unor teste riguroase inainte de a fi livrate clientilor.

KYMCO ofera o garantie standard de 2 ani pentru scutere electrice.

Scuterele electrice KYMCO sunt permise pe drumurile publice, in conformitate cu legislatia in vigoare. Este important sa verifici regulile si restrictiile specifice din zona ta de domiciliu sau de utilizare.

Vrei sa afle si prietenii tai? Distribuie pagina!