Maxiscutere

KYMCO produce maxiscutere puternice, de inalta calitate, cu un design modern si inovativ, cu multiple optiuni integrate, recunoscute la nivel global!

scuter kymco downtown gt 350i tcs abs

Descopera gama de maxiscutere noi KYMCO!

In 2022, KYMCO revolutioneaza piata de maxiscutere noi, atat prin actualizarea gamei existente precum si prin introducerea unor modele noi de maxiscutere.

Modelele Kymco DT X360 TCS, Xciting VS 400 TCS, AK 550 Premium sau CV3 550 Noodoe se remarca prin profilul sportiv, motoarele puternice si finisajele excelente!

Va asteptam in magazinele noastre sa descoperiti noua gama de maxiscutere Kymco!

maxiscutere

Intrebari frecvente maxiscutere

Maxiscuterele KYMCO sunt cunoscute pentru performanta lor excelenta. Acestea pot atinge viteze maxime ridicate si au o acceleratie puternica, ceea ce le face ideale pentru deplasarile zilnice dar si pentru calatorii lungi.

Printre cele mai populare modele de maxiscutere KYMCO se numara DT X360 TCS, X.Town 300i ABS, Xciting VS 400 TCS Ltd. Edition, AK 550 Premium AIBS si nu in ultimul rand CV3 550 Noodoe. Acestea sunt apreciate pentru performanta lor, fiabilitatea si designul inovator.

Maxiscuterele KYMCO ofera o experienta de conducere puternica si confortabila, au un consum redus de combustibil si sunt echipate cu caracteristici de siguranta avansate. De asemenea, KYMCO este o marca de incredere cu o reputatie excelenta in industrie.

Maxiscuterele KYMCO beneficiaza de 24 luni garantie fara limita de km, care se acorda conform legii 449/2003.
KYMCO, prin NIBA SERVICOM, garanteaza cumparatorului maxiscutere de vanzare de calitate, fara defectiuni de material sau de fabricatie. Totodata, KYMCO garanteaza clientului eliberarea de orice cheltuiala referitoare la defecte de material sau de fabricatie

Dispunem de una dintre cele mai performante unitati service din Bucuresti pentru maxiscutere comercializate prin magazinele noastre. Detinem peste 3.000 referinte pe stoc necesare activitatii de reparatie si intretinere, precum si posibilitatea de a comanda orice ai nevoie, direct de la producator.

Vrei sa afle si prietenii tai? Distribuie pagina!