scuter kymco skytown 125i abs banner

Scuter Kymco SkyTown 125i ABS

Descriere

scuter kymco skytown 125i abs vedere fata dreapta

KYMCO s-a angajat întotdeauna să satisfacă nevoile și dorințele clienților. Cu accent pe inovație și centrarea pe client, KYMCO prezintă SKYTOWN, un scuter compact conceput pentru a revoluționa mobilitatea urbană.

Punctul forte al SKYTOWN constă în tehnologia revoluționară a motorului. Noul motor Green Power iese în evidență fata de modelele tradiționale prin excepționala sa performanță și caracteristici inovatoare. Echipat cu mai multe tehnologii patentate, oferă eficiență, durabilitate și performanță îmbunătățite.

Arborele cu came cu cuplu înalt asigură o accelerație excelentă și reduce consumul de combustibil, oferind o experiență de condus lină și eficientă. În plus, canalele de răcire cu aripioare de înaltă eficiență oferă motorului mai multi cai putere și prelungește durata de viață a acestuia, făcându-l unul fiabil și rentabil pentru oricine.

scuter kymco skytown 125i abs vedere fata stanga

Designul SKYTOWN este adaptat nevoilor mobilitatii urbane. Cu ampatamentul scurt și construcția ușoară îl fac perfect pentru navigare prin orașe aglomerate și alei înguste. În plus, scuterul SKYTOWN vine cu parbriz si Top Case.

Aspectul minimalist și elegant al noului SKYTOWN este completat de luminile LED din față și din spate, care îi sporesc calitatea și recunoașterea. Scuterul realizează un echilibru perfect între estetică și siguranță. Panoul de instrumente, un LCD de înaltă vizibilitate și porturile USB si USB-c răspund nevoilor stilului de viață al pasionatilor si nu numai din întreaga lume.

Tehnologia excepțională a motorului, designul compact și estetica elegantă îl face pe SKYTOWN, soluția ideala pentru călătorii urbane.

KYMCO continuă să acorde prioritate satisfacției clienților și se străduiește să depășească așteptările cu produsele sale inovatoare și fiabile.

garantie icon

Garantie - 2 ani:
fara limita km

franare abs icon

Franare - ABS

motor injectie icon

Motor - pe injectie

culori disponibile icon

Culori disponibile:

racire aer icon

Racire - cu aer

norma poluare euro 5 icon

EURO 5 +

garantie icon

Garantie – 2 ani:
fara limita km

franare abs icon

Franare – ABS

motor injectie icon

Motor – pe injectie

culori disponibile icon

Culori disponibile:

racire aer icon

Racire – cu aer

norma poluare euro 5 icon

EURO 5 +

Specificatii tehnice Scuter Kymco SkyTown 125i ABS

Motor

Transmisie

Cadru

Sistem de franare si pneuri

Foto Scuter Kymco SkyTown 125i ABS

Video Scuter Kymco SkyTown 125i ABS

Afla mai multe!

Vrei sa afle si prietenii tai? Distribuie pagina!