Exista si modele de scutere puternice?

Scuterele pe benzina, la inceputurile lor, au fost menite sa ofere o metoda economica de transport personal. Acestea aveau motoare de mica capacitate cilindrica care dezvoltau o putere redusa. In continuare se poate spune ca menirea lor nu a disparut, ci s-a diversificat, asta si pentru ca in ultimele decenii, industria vehiculelor cu doua roti a evoluat spectaculos, iar odata cu aceasta au aparut si modele de scutere puternice, pe care multe persoane le cunosc sub denumirea de maxiscutere.

exista si modele de scutere puternice

Unul dintre cei mai importanti si cunoscuti producatori de scutere la nivel global este Kymco, care produce o gama diversificata de scutere, de la cele cu motoare de capacitate cilindrica mica, pana la scutere puternice cu motoare de peste 250 cmc.

In continuare veti regasi 5 modele de scutere puternice de la Kymco:

Kymco X.Town 300i

Acest scuter vine cu sistem antiblocare Bosch, are numeroase dotari in modelul standard, faruri cu lumini LED, amortizoare spate reglabile in 5 pozitii, si are un motor monocilindru in 4 timpi cu o capacitate de 276 cmc care dezvolta o putere de 16 kW la 7500 rpm. Motorul are racire cu lichid si este Euro 5.

Modelul DT X360 are sistem de control al tractiunii (TCS), un motor monocilindru in 4 timpi de 320.6 cmc cu o putere de 20kW la 7500 de rotatii pe minut, franare ABS, norma de poluare Euro 5, si a fost proiectat pentru a fi utilizat si in afara oraselor.

Noul scuter Kymco Xciting VS 400 vine cu un sistem TCS (sistem de control al tractiunii), racire cu lichid, si are un motor monocilindru pe injectie in 4 timpi, 4V, cu o capacitate cilindrica de 400 cmc si o putere de 24.9 kW la 7250 rpm. Scuterul poate atinge o viteza maxima de 140 km/h, este Euro 5, are ABS si un rezervor cu o capacitate de 12.5 l.

Scuterul Kymco AK 550 Premium vine cu dotari si performante remarcabile, de la faruri cu LED, posibilitatea conectarii telefonului cu scuterul, cruise control, parbriz reglabil electric pe inaltime, mansoane incalzite cu 3 trepte de reglaj, control al tractiunii, doua moduri de livrare a puterii, centrul de greutate jos care a fost proiectat pentru a oferi scuterului o distributie a greutatii de aproape 50 / 50 fata-spate pana la puternicul motor dublu cilindru in 4 timpi, 8V DOHC, cu injectie, cu o capacitate cilindrica de 550.4 cmc si care dezvolta o putere de 37.5 kw la 7500 de rotatii pe minut, avand o norma de poluare Euro 5.

Pentru a va putea convinge de dotarile si performantele acestui scuter puteti solicita un Test Drive trimitand o solicitare pe email la kymco@niba.ro .

Primul scuter cu 3 roti de la Kymco este modelul CV3 550 care incorporeaza o multime de tehnologii noi alaturi de Noodoe, precum sistemul KALS (Kymco Advanced Leaning Suspension) care ii permite acestuia sa se adapteze mai fluid pe viraj si pe teren accidentat permitand un unghi maxim de inclinare de 40°. Scuterul Kymco CV3 550 este echipat si cu un sistem electronic anti-inclinare si un sistem de asistenta in picioare care ii permite scuterului sa stea vertical atunci cand stationeaza.

CV3 550 care are un motor puternic dublu cilindru in 4 timpi, de 550.4 cmc, cu o putere de 37.5 kW la 7500 rpm, racire cu lichid si norma de poluare Euro 5, poate fi o alegere potrivita pentru pasionatii calatoriilor lungi si spectaculoase.

Alegerea unui scuter puternic poate fi una dificila, si trebuie sa tineti cont de multe aspecte, dar Kymco a avut grija sa vina cu o gama variata de modele care pot acoperi o plaja larga de preferinte.

Vrei sa afle si prietenii tai? Distribuie pagina!