Mai sunt pasionati de scutere cu design clasic?

Scuterele moderne si cu design futurist si-au facut aparitia de o buna perioada de timp in multe zone ale lumii. Totusi, in continuare exista multi pasionati de scutere cu design clasic, iar acestea continua sa atraga atentia si admiratia pe strada, si nu de putine ori pot fi mai impresionante decat alte modele cu design modern.

mai sunt pasionati de scutere cu design clasic

In continuare pot fi achizitionate scutere noi cu un design indreptat spre clasic, insa care beneficiaza de anumite avantaje oferite de tehnologia moderna. Un astfel de scuter poate fi Kymco Like 125 CBS care poate impresiona prin designul clasic si stilul rafinat dar in acelasi timp imbina mai multe performante si caracteristici moderne. Acesta are un motor pe injectie, cu norma de poluare Euro 5 si beneficiaza de pornire electrica. Scuterul are franare CBS (Combined braking system) si dispune de disc de frana si pe fata si pe spate.

De multe ori persoanele pasionate de calatorii in doi cu scuterul cauta o solutie practica si eficienta pentru aventurile lor pe doua roti. Scuterul Kymco Like 125 CBS are doua locuri, ceea ce il poate face si mai atractiv pentru cuplurile sau prietenii care vor sa calatoreasca impreuna. In plus, calatoriile cu scuterele pot fi considerabil mai economice decat cele cu autoturismele, deoarece scuterele pe benzina de regula consuma mai putin combustibil decat autoturismele cu ardere interna, iar scuterele electrice probabil in toate cazurile consuma mai putina energie electrica decat masinile electrice.

Pentru persoanele care sunt nostalgice si carora le plac scuterele cu design clasic, cu elemente cromate, dar care apreciaza avantajele tehnologiei moderne, scuterul Kymco Like 125 CBS poate fi o alegere inspirata, iar printr-o vizionare in showroom a acestui scuter se va putea observa atentia la detalii si confortul pe care acesta il poate oferii.

Scuterele cu design clasic continua sa atraga privirile si chiar sa captiveze imaginatia trecatorilor pe strazile multor orase, si chiar daca probabil in majoritatea zonelor scuterele cu design modern castiga tot mai mult teren, totusi scuterele cu design clasic sunt considerate de multe persoane ca fiind elemente de farmec si eleganta in peisajul urban.

Vrei sa afle si prietenii tai? Distribuie pagina!