De ce sa vii la un test ride Kymco?

Multe persoane care intentioneaza sa-si cumpere un scuter incep sa caute mai intai pe Internet diferite informatii, pareri si oferte. Cu toate acestea, decizia achizitiei unui scuter de multe ori poate fi foarte dificila, iar participarea la un test ride poate ajuta considerabil in luarea unei hotarari.

de ce sa vii la un test ride kymco

Kymco este unul dintre cei mai mari producatori de scutere la nivel global, iar gama sa variata de produse include multiple modele de scutere pe benzina sau electrice.

Niba Servicom 2000 SRL, care este unicul importator al scuterelor Kymco in Romania, ofera posibilitatea testarii mai multor modele de scutere Kymco, pentru o programare la un test ride find necesara trimiterea unei solicitari pe email la: kymco@niba.ro sau prin completarea si trimiterea formularului de contact disponibil aici: https://www.kymco.ro/test-ride/

Urmatoarele modele sunt disponibile pentru test ride la showroom-ul din Strada Bradesti, nr. 8-10, Sector 2, Bucuresti:

Scuter Kymco DT X360 TCS

Este un model de scuter pe benzina de la Kymco cu dotari de top precum controlul tractiunii, franare ABS, sistem de pornire keyless si multe altele. Acesta are un motor OHC, monocilindru in 4 timpi cu o capacitate cilindrica de 320,6 cmc, cu o putere de 20 kW la 7500 de rotatii pe minut (rpm) si care are un cuplu maxim de 29.3Nm/5500 rpm. Scuterul poate fi condus atat pe asfalt cat si pe diferite tipuri de teren, acesta putand fi o buna solutie pentru persoanele care isi doresc mai mult decat un mijloc de mobilitate urbana.

scuter kymco dt x125i abs banner

Acest model este primul scuter cu trei roti de la Kymco, incorporeaza mai multe de tehnologii noi si vine cu o multime de dotari impresionante. Sistemul KALS (Kymco Advanced Leaning Suspension) ii permite scuterului sa se adapteze mai fluid pe viraj si pe teren accidentat permitand un unghi maxim de inclinare de 40°. CV3 550 este un model care poate fi folosit pentru deplasari in zonele urbane dar si pentru plimbari lungi in afara acestora, are un motor puternic si multiple dotari care pot spori gradul de siguranta si confort. Articolul Cu ce te poate impresiona scuterul Kymco CV3 contine mai multe informatii despre acesta, insa daca veti viziona modelul in showroom si chiar participa la un test ride cu acesta probabil va veti convinge mai bine despre avantajele pe care le are.

scuter kymco cv3 550 noodoe e5

Performantele si dotarile acestui scuter sunt greu de egalat, acesta are un motor puternic dublu cilindru in 4 timpi cu injectie, cu o capacitate cilindrica de 550.4 cmc, o putere impresionanta de 37.5 kW la 7500 rpm si un cuplu maxim de 52Nm/6000 rpm. Printre dotarile remarcabile se numara farurile cu LED, cruise control, parbriz reglabil electric pe inaltime, mansoane incalzite cu trei trepte de reglaj, control al tractiunii, posibilitatea conectarii scuterului cu telefonul si multe altele.

scuter kymco ak 550 premium aibs tcs

Acest model de scuter electric poate fi o buna solutie atat pentru persoanele care doresc sa-l foloseasca in scop personal dar si pentru cele interesate sa-l utilizeze la servicii de livrari rapide. Scuterul se preteaza in general pentru folosirea in mediul urban, acesta neavand un motor foarte puternic sau o autonomie deosebit de ridicata, insa beneficiaza de avantajul de a avea o baterie detasabila care poate fi usor inlocuita, de exemplu cand bateria scuterului este goala sau aproape goala aceasta poate fi scoasa si inlocuita cu o alta baterie de acelasi tip dar care a fost incarcata in prealabil. Aceasta posibilitate il poate face mai practic si mai convenabil probabil in special pentru utilizatorii care doresc sa extinda perioada de utilizare a scuterului, fara a astepta incarcarea bateriei pe care acesta o are, iar astfel scuterul poate rula un numar mai mare de kilometri in aceiasi zi.

scuter electric kymco agility carry ev

In plus, fata de modelele disponibile pentru test ride, in showroom veti putea descoperi si alte modele de scutere Kymco putand astfel sa le analizati si chiar sa testati anumite aspecte ale acestora precum pozitia de sedere.

Vrei sa afle si prietenii tai? Distribuie pagina!