De ce multe persoane considera mai potrivite pentru oras scuterele de 125 cc decat cele de 50 cc?

Scuterele sunt prezente in foarte multe orase ale lumii si sunt apreciate de un numar semnificativ de persoane. Multi utilizatori de scutere prefera pentru deplasarile urbane scutere de 50 cc sau de 125 cc, insa exista si un numar semnificativ de persoane care folosesc pentru drumurile in oras scutere cu capacitati cilindrice mai mari.

de ce multe persoane considera mai potrivite pentru oras scuterele de 125 cc decat cele de 50 cc?

Multe persoane considera mai potrivite pentru oras scuterele de 125 cc decat cele de 50 cc, insa exista anumite avantaje si dezavantaje pentru ambele variante.

Unele persoane sunt de parere ca scuterele de 50 cc pot fi mai usor de manevrat in traficul urban aglomerat datorita dimensiunilor care uneori pot fi mai mici decat ale scuterelor de 125 cc dar si a greutatii care in multe cazuri poate fi mai mica decat greutatea scuterelor de 125 cc. Probabil multe persoane care aleg sa-si cumpere scutere 50 cc pentru deplasarile urbane le prefera si datorita costului de achizitie care adesea poate fi mai mic decat al scuterelor de 125 cc.

Pe de alta parte, multe persoane prefera scuterele de 125 cc deoarece acestea, probabil in toate cazurile, pot oferi o putere si o viteza de deplasare mai mare decat cele 50 cc. Chiar daca in multe orase aglomerate se circula frecvent cu viteze reduse, totusi sunt multe situatii in care un scuter 50 cc nu poate “tine pasul cu traficul” datorita vitezei mici cu care se poate deplasa, iar astfel poate ajunge uneori chiar sa incurce traficul decat sa contribuie la descongestionarea acestuia, in schimb, utilizatorii de scutere 125 cc pot beneficia de o putere si o viteza mai mare, care ii poate ajuta sa se integreze mai bine in fluxul de trafic si sa se deplaseze in conditii mai eficiente si poate chiar mai sigure.

Alegerea dintre un scuter de 50 cc sau unul de 125 cc poate fi dificila, insa este important sa se tina cont atat de preferintele si nevoile personale dar si de toate celelalte aspecte relevante precum costul de achizitie, costurile de utilizare, etc.

Vrei sa afle si prietenii tai? Distribuie pagina!