Ce garantie au scuterele noi KYMCO?

Multe persoane care intentioneaza sa-si cumpere un scuter nou acorda o atentie deosebita asupra perioadei de garantie pe care o are, precum si a conditiilor de acordare a acesteia.

ce garantie au scuterele noi kymco

In cele mai multe cazuri scuterele second hand nu beneficiaza de nicio garantie, iar probabil si din acest considerent multe persoane aleg sa-si indrepte atentia spre achizitionarea unui scuter nou.

Achizitionand un scuter nou KYMCO de la NIBA SERVICOM 2000 SRL veti beneficia de o garantie de 2 ani pentru acesta fara limita de km. Persoanele interesate de mai multe detalii despre garantia scuterelor noi KYMCO pot contacta reprezentantii NIBA SERVICOM 2000 SRL la datele de contact de aici.

O buna parte dintre potentialii cumparatori, atunci cand vor sa achizitioneze un scuter nou, probabil se focuseaza pe caracteristicile tehnice, design, confort, pret de achizitie, perioada de garantie si conditiile de acordare a garantiei, insa o importanta deosebita ar trebui acordata si asupra costurilor de utilizare ale scuterului (Ex.: revizii, consum de combustibil etc.) precum si a accesabilitatii la service-urile autorizate dar si la disponibilitatea pieselor de schimb.

NIBA SERVICOM 2000 SRL dispune de una dintre cele mai performante unitati service din Bucuresti pentru scuterele, motocicletele si ATV-urile KYMCO. Persoanele care sunt in cautarea unui service scutere KYMCO in Bucuresti pot solicita mai multe informatii sau o programare la nr. de telefon +4 0751 150 853 (Program Luni – Vineri 09:00 – 17:00) sau pe email la adresa service@niba.ro precum si prin intermediul formularului de contact disponibil in pagina https://www.kymco.ro/service-scutere-kymco/ . Service-ul este localizat in Strada Bradesti, nr 8-10, Sector 2, Bucuresti, iar la aceiasi adresa se regaseste si showroom-ul unde veti putea descoperi o varietate de scutere KYMCO, unele dintre ele fiind disponibile si pentru Test Ride.

KYMCO este unul dintre cei mai mari producatori de scutere la nivel global, cu o vasta experienta in domeniu, iar din gama sa de produse fac parte atat scutere pe benzina cat si scutere electrice. Daca in gama de scutere electrice KYMCO sunt prezente un numar mai redus de modele, nu acelasi lucru se poate spune si despre gama scuterelor pe benzina KYMCO, care este extinsa si care include atat scutere de mica capacitate cilindrica cat si scutere puternice cu motoare de peste 250 cmc.

Vrei sa afle si prietenii tai? Distribuie pagina!