Ce este special la scuterul Kymco Downtown GT 125i?

Din fericire pe piata exista o varietate de modele de scutere, de la diferiti producatori, care pot acoperi o plaja larga de cerinte si nevoi ale utilizatorilor. Unul dintre cei mai importanti si cunoscuti producatori de scutere la nivel global este Kymco care se bucura de o prezenta in peste 100 de tari, iar in gama sa de produse se regasesc multiple modele de scutere pe benzina sau electrice.

ce este special la scuterul kymco downtown gt 125i

In continuare veti putea regasi mai multe detalii despre specificatiile tehnice si dotarile scuterului Kymco Downtown GT 125i si veti putea descoperi ce este special la acesta.

Modelul Downtown GT 125i este un scuter care combina designul si tehnologia cu un confort remarcabil si poate fi o varianta demna de luat in considerare pentru cei care isi doresc un mijloc de deplasare modern, eficient, comod, care sa aiba costuri reduse de utilizare si care sa se preteze atat pentru calatorii scurte dar si pentru calatorii pe distante medii.

Scuterul beneficiaza de un sistem de control al tractiunii (TCS), sistem care se poate dovedi foarte util in multe situatii deoarece poate contribui la cresterea gradului de siguranta. TCS este o dotare de top care este apreciata de un numar mare de utilizatori de scutere si care este intalnita numai pe anumite modele de scutere, in general pe modele considerate premium.

Desi multe modele de scutere 125 cc au sistem de franare CBS (sistem de franare combinat), Kymco Downtown GT 125i vine in schimb dotat cu cu un sistem de franare anti-blocare (ABS), care probabil in cele mai multe cazuri este mai apreciat de utilizatori decat sistemul CBS. Sistemul de franare anti-blocare (ABS) este o dotare de top a scuterului care poate contribui la cresterea gradului de siguranta.

O alta dotare impresionanta a scuterului este ca acesta are un bord dotat cu ecran LCD unde pot fi vizualizate date importante precum viteza, turatia motorului dar si multe altele.

Multi utilizatori de scutere au inceput sa descopere cat de util poate fi un sistem de pornire keyless, iar Downtown GT 125i este dotat cu un astfel de sistem care permite pornirea scuterului mai simplu si mai comod chiar daca cheia se afla in buzunarul conducatorului, fara sa fie necesara introducerea si rotirea unei chei in scuter asa cum trebuie in cazul multor modele de scutere. Acest sistem poate fi si mai util pentru utilizatorii care fac mai multe drumuri intr-o singura zi putand astfel sa scuteasca timp pretios.

Dispozitivele electronice precum telefoanele mobile sau tabletele fac parte din viata de zi cu zi a multor persoane, si este binecunoscut faptul ca de regula acestea nu au baterii cu autonomie foarte mare si necesita reincarcare destul de des. Scuterul Downtown GT 125i are un port USB care poate permite incarcarea multor tipuri de dispozitive electronice, aceasta dotare moderna putand fi de un real ajutor in multe situatii.

Chiar daca in general scuterele sunt cunoscute pentru spatiul de depozitare foarte limitat, Downtown GT 125i este un scuter care beneficiaza de multiple spatii de depozitare. Sub sa acesta are un spatiu de depozitare destul de generos, capabil sa gazduiasca chiar si doua casti Full-face de anumite dimensiuni, iar in plus in cele doua spatii de depozitare mai mici din partea din fata a scuterului pot fi depozitate diferite obiecte de mici dimensiuni precum un telefon mobil, un portofel, o sticla de apa etc.

Scuterul are un motor pe benzina monocilindric in 4 timpi cu injectie, cu o capacitate cilindrica de 124 cmc si care dezvolta o putere de 9.6 kW la 9000 de rotatii pe minut (rpm), avand un cuplu maxim de 11 Nm la 7000 rpm.

Downtown GT 125i este un scuter cu dimensiuni impunatoare, are multiple dotari impresionante, un design modern completat de farurile mari cu LED si poate fi o buna solutie de deplasare chiar si pentru utilizatorii mai exigenti. Pentru a gasi mai multe detalii tehnice despre acesta puteti accesa pagina de prezentare a produsului aici.

Vrei sa afle si prietenii tai? Distribuie pagina!