Are scuterul Kymco AK 550 Premium suficient spatiu de depozitare?

Multi oameni care se confrunta frecvent cu aglomeratia din trafic cauta solutii mai eficiente de deplasare, iar in acest context, de multe ori, scuterele pot fi solutia potrivita. Popularitatea scuterelor se datoreaza probabil in mare parte datorita eficientei in trafic, usurintei la parcare si a costurilor reduse de achizitie si utilizare, pe care deseori aceste tipuri de vehicule le au.

are scuterul kymco ak 550 premium suficient spatiu de depozitare

Pentru multi oameni scuterele reprezinta doar un mijloc pentru deplasare in zonele urbane sau in apropierea acestora, poate si pentru ca scuterele sunt vazute de multe ori ca fiind niste vehicule cu motoare mici si care nu pot circula cu viteze prea mari, insa pe piata exista multiple modele de scutere cu motoare mari si puternice care pot fi folosite si pentru deplasarile urbane dar si pentru calatorii lungi in afara acestora.

Scuterul Kymco AK 550 Premium se numara printre cele mai impresionante modele de scutere de pe piata, acesta avand un motor mare pe benzina cu o capacitate cilindrica de 550.4 cmc si care are o putere de 37.5 kW la 7500 de rotatii pe minut, dar si multiple dotari pe care multe persoane le pot considera de-a dreptul uimitoare pentru un scuter, iar printre acestea ar putea fi enumerate sistemul de franare pe fata AIBS Brembo cu doua discuri, sistemul keyless, mansoane incalzite cu mai multe trepte de reglaj, parbrizul reglabil electric pe inaltime, control al tractiunii, Cruise control, posibilitatea conectarii telefonului cu scuterul si multe altele. AK 550 Premium este un scuter care poate fi folosit si pentru deplasari scurte, dar poate mai ales pentru calatorii lungi, si pentru ca acestea vin adesea cu nevoia transportarii unor bagaje, probabil multe persoane se intreaba daca AK 550 Premium are suficient spatiu de depozitare. Pentru unele persoane spatiu de depozitare suficient poate insemna un loc unde sa-si depoziteze casca, manusile, telefonul mobil si o sticla de apa, in schimb pentru altele suficient ar fi daca ar putea sa transporte si un rucsac, iar in acelasi timp alte persoane si-ar putea dori sa transporte chiar mai mult de atat, cert este ca scuterele in general nu au spatii mari de depozitare, insa, din fericire, la unele modele, printre care se numara si Kymco AK 550 Premium, pot fi achizitionate si montate diferite accesorii care pot creste capacitatea de depozitare.

spatiu depozitare sub sa scuter kymco ak 550 premium

Pe www.kymco.ro poti gasi detalii despre scuterul Kymco AK 550 Premium cat si diferite accesorii scutere compatibile cu acesta, precum Suport Topcase AK 550, Topcase Kymco 47 l si Topcase Shad 39 l. In plus, daca doresti si alte accesorii pentru scuterul tau AK 550 Premium care nu sunt prezente pe site, poti trimite o cerere de oferta pe email la service@niba.ro in care sa mentionezi de ce accesorii ai fi interesat.

Daca te intrebi De ce sa alegi un scuter Kymco AK 550 Premium? poti cauta mai multe detalii despre acesta si aici si de ce nu, chiar sa soliciti o programare la un Test Ride cu acesta.

Pentru a te convinge daca spatiile de depozitare ale scuterului Kymco AK 550 Premium sunt suficiente pentru tine, este recomandat sa vii in showroom si sa descoperi fizic dimensiunile acestora, scuterul are doua spatii de depozitare, unul frontal, mai mic, si unul sub sa care este destul de generos, insa acestea pot fi suplimentate prin montarea unui Suport Topcase AK 550 si a unui topcase compatibil.

Nevoile si preferintele persoanelor pot fi foarte diferite atunci cand vine vorba despre capacitatea de depozitare a unui scuter, unele folosesc scuterele doar pentru deplasari scurte si nu au nevoie de un spatiu de depozitare prea mare, in schimb altele chiar si pentru deplasarile pe distanta mica au nevoie de un spatiu de depozitare generos, insa, este bine ca pe piata sunt prezente multiple modele de scutere cu diferite capacitati ale spatiilor de depozitare, iar in plus, pe unele modele de scutere pot fi montate accesorii suplimentare care pot creste capacitatea de stocare.

Vrei sa afle si prietenii tai? Distribuie pagina!