scuter kymco x-town 300i abs

Scuter Kymco X-Town 300i ABS

€ 4,990.00

(toate taxele incluse) 

Descriere

Kymco X-Town 300i ABS este combinația supremă de stil, performanță și confort. Acest scuter este conceput pentru a aborda jungla urbană cu ușurință și grație. În centrul X-Town 300i ABS se află un motor puternic și eficient răcit cu lichid, care oferă o putere lină și fiabilă. Motorul este asociat cu un sistem de transmisie cu variator continuu (CVT) care asigură schimbarea lină și fără probleme a treptelor de viteză, făcând călătoria fără efort și plăcută.
Kymco X-Town 300i ABS dispune de asemenea de tehnologii avansate de siguranță, inclusiv sistemul de frânare antiblocare (ABS) și ABS cu două canale. Această tehnologie de ultimă oră asigură că soferii pot opri rapid și în siguranță în orice condiții meteorologice, oferindu-le liniște sufletească în timp ce călătoresc.
Designul scuterului este atât elegant, cât și practic, cu un scaun spațios și confortabil, spațiu mare de depozitare sub scaun și un compartiment de depozitare convenabil în față. Kymco X-Town 300i ABS are, de asemenea, un panou de instrumente digital care afișează toate informațiile importante pe care trebuie să le cunoașteți, inclusiv viteza, nivelul combustibilului și multe altele.
X-Town 300i ABS este perfect pentru navetă și călătorii în oraș. Designul său ușor și compact îl face ușor de manevrat în spații înguste, iar motorul său neted și fiabil oferă o putere suficientă pentru mersul pe autostradă.
În concluzie, Kymco X-Town 300i ABS este scuterul ideal pentru cei care își doresc un mod de transport elegant, sigur și de încredere pentru oraș. Cu performanța impresionantă, caracteristicile avansate de siguranță și designul practic, este alegerea perfectă.

garantie icon

Garantie - 2 ani:
fara limita km

franare abs icon

Franare - ABS

motor injectie icon

Motor - pe injectie

culori disponibile icon

Culori disponibile:

racire lichid icon

Racire - lichid

norma poluare euro 5 icon

EURO - 5

garantie icon

Garantie – 2 ani:
fara limita km

franare abs icon

Franare – ABS

motor injectie icon

Motor – pe injectie

culori disponibile icon

Culori disponibile:

racire lichid icon

Racire – lichid

norma poluare euro 5 icon

EURO – 5

Specificatii tehnice Scuter Kymco X-Town 300i ABS

Motor

Transmisie

Cadru

Sistem de franare si pneuri

Foto Scuter Kymco X-Town 300i ABS

Video Scuter Kymco X-Town 300i ABS

Afla mai multe!

Vrei sa afle si prietenii tai? Distribuie pagina!