Noutati si Stiri despre Kymco

Kymco IONEX , noul vehicul electric2018-03-28

Kymco a dezvaluit joi,22 Martie,la ora 11.30 , IONEX,noul vehicul electric,la hotelul Marriott din Tokyo. Dupa ani de cercetare si dezvoltare,Kymco prezinta lumii un vehicul revolutionar care va permite tuturor sa conduca un scuter electric fara compromisuri.Kymco IONEX va reprezenta o etapa importanta pe piata mondiala a vehiculelor electrice cu doua roti.Video aici.

Despre Kymco

KYMCO (Kwang Yang Motor Company) este unul dintre cei mai importanti producatori de scutere, motociclete si ATV-uri la nivel mondial.

In prezent, vehiculele KYMCO pot fi intalnite pe drumurile celor cinci continente. Numele KYMCO inseamna standarde inalte ale calitatii care corespund nevoilor din lumea intreaga.

Despre NIBA

NIBA SERVICOM este o societate cu capital integral romanesc, activand din 1998 in domeniul pieselor auto si din 2005 in al vehiculelor cu doua roti, in special al scuterelor; in anul 2007 devine concesionar KYMCO, iar incepand cu 2012 devine unic reprezentant in Romania al acestui brand consacrat.

Considerand ca viitorul in circulatie nu poate exista fara scutere, societatea noastra este hotarata sa dezvolte aceasta activitate astfel incat actualii si viitorii nostri clienti sa beneficieze de produse si servicii egale cu cele din Europa.

Fii la curent

Am citit sectiunea Termeni si Conditii si sunt de acord ca NIBA SERVICOM 2000 SRL sa proceseze datele mele personale din formularul de mai sus!