Avantajele unui scuter Kymco DT X360

Scuterele au devenit tot mai populare in ultimii ani, in multe zone ale lumii. Chiar daca probabil scuterele sunt mai cunoscute datorita versatilitatii si eficientei lor in mobilitatea urbana, exista si modele de scutere care pot fi folosite atat pentru deplasarile scurte urbane, cat si pentru deplasarile lungi in afara oraselor si pe diferite tipuri de terenuri. Un astfel de scuter este Kymco DT X360 care poate impresiona atat prin design-ul sau modern cat si prin caracteristicile tehnice.

avantajele unui scuter kymco dt x360

Kymco este unul dintre cei mai cunoscuti si importanti producatori de scutere la nivel global si care ofera clientilor sai o gama variata de modele care pot acoperi o plaja larga de cerinte. Printre produsele Kymco puteti regasi atat scutere pe benzina cat si scutere electrice.

Unul dintre aspectele remarcabile are scuterului Kymco DT X360 este designul sau cu linii bine conturate, care confera un aspect dinamic si elegant in acelasi timp. Este evident ca producatorul a acordat o atentie deosebita esteticii, creand un vehicul care poate oferi performante remarcabile dar si care poate impresiona din punct de vedere vizual. Cu un aspect modern, scuterul Kymco DT X360 se adreseaza celor care apreciaza functionalitatea si performantele tehnice, dar care in acelasi timp acorda o atentie deosebita si designului scuterului pe care vor sa-l achizitioneze.

Echipat cu un motor OHC, monocilindric in 4 timpi, care are o capacitate cilindrica de 320.6 cmc si care poate dezvolta o putere de 20 kW la 7500 de rotatii pe minut, scuterul Kymco DT X360 poate oferi o experienta de conducere dinamica si placuta, putand statisface exigentele multor utilizatori. Motorul scuterului are un cuplu maxim de 29.3 Nm la 5500 rotatii pe minut, beneficiaza de racire cu lichid, pornire electrica, aprindere electrica de tip CDI si are norma de poluare Euro 5.

Scuterul Kymco DT X360 are transmisie prin curea si o cutie de viteze CVT (automatica cu variator continuu).

Un mare avantaj al scuterului Kymco DT X360 este ca acesta are un sistem TCS (sistem de control al tractiunii) dar si franare ABS, elemente care pot contribui substantial la siguranta utilizatorului. Sistemul TCS poate face scuterul mai usor de controlat, mai confortabil la condus dar si mai eficient pe diferite tipuri de teren.

Kymco DT X360 vine cu un ghidon mai larg care poate imbunatatii manevrabilitatea, o pozitie mai inalta si cu un sistem keyless pentru a oferi acces comod la vehicul. Acesta beneficiaza si de un spatiu de depozitare destul de generos sub sa unde pot fi stocate chiar si doua casti de protectie, bineinteles acest lucru depinzand si de dimensiunile acestora.

Suspensia unui vehicul este foarte importanta din mai multe puncte de vedere, iar la acest capitol despre DT X360 se poate spune ca vine vine echipat cu o furca telescopica pe fata si cu dublu amortizor hidraulic reglablil pe spate.

Pentru multe persoane plimbarile in doi sunt mai placute, iar scuterul Kymco DT X360 care are doua locuri poate fi o solutie de luat in considerare pentru pasionatii de aventuri pe doua roti. Datorita rezervorului de benzina cu o capacitate de 12.5 litri se pot parcurge distante lungi fara sa fie necesare opriri foarte dese pentru alimentare cu combustibil, bineinteles totul depinzand de mai multi factori.

Sunt multe modele de la Kymco disponibile pe piata, de la scutere cu o capacitate cilindrica de 50 cmc, pana la scutere cu o capacitate de peste 500 cmc, iar in acest mod producatorul se adreseaza unui numar mare de persoane cu cerinte si nevoi diferite.

Scuterul Kymco DT X360 cu al sau design deosebit si performante tehnice notabile poate satisface nevoile unor game variate de utilizatori care doresc sa-si achizitioneze un scuter atat pentru deplasarile urbane cat si pentru plimbarile lungi in afara oraselor.

Vrei sa afle si prietenii tai? Distribuie pagina!