Noutati si Stiri despre Kymco

KYMCO AK 550 a ajuns in Europa!2017-07-31

AK 550 stabileste un nou standard pentru integrarea perfecta a modelelor sportive si premium,acordand o atentie deosebita fiecarui detaliu.De la caroseria superba si rafinata,iluminare completa cu LED-uri pana la emblemele frumos sculptate si suprafetele cu scaune multi-texturate,noul AK 550 este mai mult decat un scuter,este un steag tehnologic,manifestul capacitatilor de inginerie ale unei companii capabile sa faca fata la orice fel de provocare.A sosit timpul ca KYMCO sa dezvaluie si pretul noului AK 550 iar acesta va fi undeva in jur de 9800 euro(pret Franco Dealer Italia).

Despre Kymco

KYMCO (Kwang Yang Motor Company) este unul dintre cei mai importanti producatori de scutere, motociclete si ATV-uri la nivel mondial.

In prezent, vehiculele KYMCO pot fi intalnite pe drumurile celor cinci continente. Numele KYMCO inseamna standarde inalte ale calitatii care corespund nevoilor din lumea intreaga.

Despre NIBA

NIBA SERVICOM este o societate cu capital integral romanesc, activand din 1998 in domeniul pieselor auto si din 2005 in al vehiculelor cu doua roti, in special al scuterelor; in anul 2007 devine concesionar KYMCO, iar incepand cu 2012 devine unic reprezentant in Romania al acestui brand consacrat.

Considerand ca viitorul in circulatie nu poate exista fara scutere, societatea noastra este hotarata sa dezvolte aceasta activitate astfel incat actualii si viitorii nostri clienti sa beneficieze de produse si servicii egale cu cele din Europa.

Fii la curent