Termeni si Conditii Kymco

Conditii si termeni de utilizare

Accesand sau utilizand site-ul web www.kymco.ro , sunteti de acord cu respectarea urmatoarelor:

Sunteti de acord sa folositi acest site numai in scopuri legale.

Toate materialele postate pe site sunt proprietatea KYMCO si/sau NIBA SERVICOM. Aveti dreptul sa vizualizati site-ul pe ecranul calculatorului, sa printati pagini pe suport de hartie si sa salvati pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale. In afara de situatiile precizate nu aveti dreptul sa folositi ( in forma existenta sau modificata ), in scop comercial, continutul site-ului.

Nu aveti dreptul sa inlaturati notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Nu aveti dreptul la crearea unei baze de date sau a unui manual prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Eventualele neconcordante sau erori care pot apare la un moment dat intre continutul site-ului si informatia reala nu va duce la asumarea informatiilor prezentate de catre KYMCO.ro.

KYMCO.ro va da posibilitatea de a descarca resurse din sectiunea descarca fisiere, dar nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea in cazul aparitiei problemelor de orice natura. Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare a acestui site vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti competente.

Despre Kymco

KYMCO (Kwang Yang Motor Company) este unul dintre cei mai importanti producatori de scutere, motociclete si ATV-uri la nivel mondial.

In prezent, vehiculele KYMCO pot fi intalnite pe drumurile celor cinci continente. Numele KYMCO inseamna standarde inalte ale calitatii care corespund nevoilor din lumea intreaga.

Despre NIBA

NIBA SERVICOM este o societate cu capital integral romanesc, activand din 1998 in domeniul pieselor auto si din 2005 in al vehiculelor cu doua roti, in special al scuterelor; in anul 2007 devine concesionar KYMCO, iar incepand cu 2012 devine unic reprezentant in Romania al acestui brand consacrat.

Considerand ca viitorul in circulatie nu poate exista fara scutere, societatea noastra este hotarata sa dezvolte aceasta activitate astfel incat actualii si viitorii nostri clienti sa beneficieze de produse si servicii egale cu cele din Europa.

Fii la curent